با حضور جمعی از شهروندان و مدیران شهری مشهد، جشن بزرگ نیمه شعبان در گلزار شهدای بهشت رضا (ع) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فردوس ها شهرداری مشهد، عصر امروز با حضور جمعی از شهروندان و مدیران شهری مشهد جشن بزرگ نیمه شعبان به مناسب میلاد با سعادت امام زمان (عج) در بهشت رضا (ع) مشهد برگزار شد.
با توجه به نزدیک شدن به نیمه شعبان و ایام چراغ برات شهروندان با حضور در آرامستانهای مشهد به زیارت اهل قبور میروند بر همین اساس متاسفانه جشنهای نیمه شعبان گاه کمتر در مشهد مورد توجه قرار میگیرد.
در این راستا سازمان فردوسهای شهرداری مشهد اقدام به برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در بهشت رضا (ع) کرد که با استقبال کم نظیر حاضران نیز مواجه شد.
در این مراسم مجید پیراسته مشاور و رییس حوزه شهردار، حسن کریمدادی مدیرعامل سازمان فردوسهای شهرداری مشهد و جمعی دیگر از مدیران شهری مشهد حضور داشتند.